søndag 4. desember 2011

Luke 4

Det er 2. søndag i advent. På peisen er to lys tent.

IMG_2988

I dag tidlig kjøpte jeg og mannen oss en halvtime på sofaen i fred ved å vedde med barna om de klarte å bygge større telt i dag enn det lille de laget i går:
“Vi tror ikke at dere får til det altså!”
“Gjør vi det så!!!!”
*løpe inn på rommet til plutt og bygge i vei*
Tips til alle småbarnsforeldre der altså!

Og når vi skulle inn å sjekke om teltet var så stort som barna sa, så satt det jommen to fine unger og leste Mulvarpen som lurte på hvem som hadde bæsjet på hodet hans inne i teltet.
Deilig søndag!!

IMG_2972

I dag har vi vært ute, hengt opp fuglemat, sagd ned et lite tre som vi skal ha i trappen, pyntet et tre med lys og kjøpt masse juleblomster!

IMG_2976

Jeg angrer litt på at ikke vi laget fuglematen på samme måte i år som i fjor. I fjor fylte vi begrene med fuglefrø og helte smeltet fett over. I år blandet vi frøene i fettet først. Synes ikke frøene satt like godt sammen da, mulig vi tok altfor mye frø i. Jeg vet man kan la fettet stivne litt å forme fuglematen med hendene, det får vi kanskje teste neste år. 

IMG_2977

Vi laget noen varianter i kakeformer også, men da ble de øverste frøene veldig løse. Tror nok skjærene kommer til å ta knekken på fuglematen ganske raskt i år. De har allerede tømt fuglehuset vårt en gang. Er det noen måte å få skjærene til å slippe småfuglene til?20 dager igjen til julaften!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bind røde bånd i treet. Da nærmer ikke skjærene seg!! :) Hilsen fra PERLE

Prinsesse Mari sa...

Nå henger jo fuglematen i røde bånd. Har ikke sett at det har funket enda i hvertfall. De skjærene er som gribber altså! ;)

Related Posts with Thumbnails