lørdag 24. desember 2011

Luke 22., 23. og 24. GOD JUL!!!!!

God jul til alle dere der ute!
En jublene frøken konstanterte at det var Jesus sin bursdag i dag. Julens budskap har altså seget inn i barna.  I løpet av natten er Jesusbarnet kommet på plass i julekrybben.

IMG_3179

De siste dagene har jeg løpt rundt med vaskefilla, støvbriller og ryddehatt! Det er blitt jul i stua og jeg har faktisk kommet i mål med alt jeg ville få gjort. Deilig! Nå glitrer treet i stua, barna glitrer om kapp med det og det eneste som gjenstår nå er å lage julematen. Men den står mannen min for så jeg skal sy juleputer til sofaen i stedet!

Bordet er dekket til gjestene som skal komme i kveld. I år blir vi 9 til bords. Alle besteforeldrene, en sprek oldemor, to nydelige små og et foreldrepar som gjør så godt de kan!

Julekjolene er ferdige. “Mor og datter” match i år. Herlig julerød velour!!!

IMG_3188

Og i tilfelle dere lurte så rakk jeg jommen å gjøre ferdig broderiet mitt. Det ble rammet i 0:30 i natt og jeg ser at jeg må gjøre litt endringer på det etter jul (jeg kjøpte rammen på øyemål så jeg er fornøyd med at det bare er en verselinje som ikke får helt plass), men for nå så holder det i massevis. Jeg kjenner at freden senker seg og at det er jul i hver krok og hvert hjerte i huset!

IMG_3186

 

Jeg ønsker alle en riktig

god og fredfull jul!!!

 

1 kommentar:

miss moon sa...

God Jul, Mari!
Så mye fint du har laget i år!
Stor juleklem fra Tove

Related Posts with Thumbnails