søndag 28. februar 2010

Awards!

Jeg har fått noen awards i det siste. Tusen takk maanebarnet, Fallari, Marit og Unepune! Jeg er ikke så godt kjent med disse greiene men så vidt jeg har forstått skal jeg nå si 7 ting om meg selv og gi awarden videre. So here it goes:

1. Jeg er ikke spesielt glad i å lage mat. Jeg er fasinert av de som er elsker å lage mat, men selv foretrekker jeg å spise fremfor å lage. MEN jeg er blitt flinkere med årene, både til å lage mat og til å synes det er gøy. Tapasen jeg laget til bursdagen min var jeg rett og slett litt stolt av.

2. Jeg synes noe av det beste i verden er ryddig og rent hus og blir derfor veldig skuffet når det varer så korte perioder om gangen.

3. Jeg vet enda ikke helt hva jeg skal bli når jeg blir stor, men er i hvertfall sikker på at jeg ikke skal bli noe av det jeg tenkte på da jeg var liten, nemlig bibliotekar eller vaktmester!

4. Jeg kunne i lang tid bare strikke rett og jeg skjønte derfor ikke hvordan alle fikk til glattstrikk mens jeg bare fikk til rillestrikk.

5. Jeg har hundre ideer i hodet, men får bare gjort en liten brøkdel av dem. Delvis fordi jeg ikke får gjort stort med en liten plutt i bena og delvis fordi jeg er utrolig dårlig på å løsrive meg fra dataen og andre tidstyver.

6. Jeg liker ikke så godt å bruke penger, så jeg ender veldig ofte opp med å kjøpe billige alternativer og kanskje ikke bli like fornøyd som om jeg hadde blitt om jeg investerte litt mer. Dette gjelder spesielt klær til meg selv og ting til huset.

7. Første gang jeg møtte mannen min var ingen stor suksess. Men året etter, da jeg traff han igjen, falt jeg pladask. Siden har jeg vært superforelsket. Det er nå 10 år siden. Nå har vi vært sammen i 9 år og gift i 4,5 av dem!

Og disse skal få begge awardene av meg:

Lillepooh, som faktisk syr også innimellom all skravlinga på sykroken (hihi). Og at hun får gjort så mye som mor til 3 tette barn gjør at hun egentlig burde fått enda flere awards! Jeg er imponert, LP!

Helene, fordi hun fortjener det og fordi hun inspirerer og motiverer når jeg trenger en liten dytt i rompa. Og selvfølgelig fordi hun er utrolig flink!

Prinsesse Vilikke, fordi man er royalist og gir videre til sine kolleger! (hihi) Og selvfølgelig fordi Prinsesse Vilikke er utrolig flink! Dette var en av de første bloggene på listen min. Og det er en grunn til at hun fortsatt ligger der.

LilleLeo, som lager de flotteste applikasjoner!! Dette var også en av de tidligeste bloggene jeg hadde på listen. Det var også i bloggen til LilleLeo jeg fant inspirasjon til prinsessekjolen som var noe av det første jeg laget.

fru Jansen, som inspirerer med noen utrolig flotte kjoler! Jeg er helt forelsket i den lilla kjolen hun laget nå nylig. Flinke dama!!

Loppelill, som jeg har kjent like lenge som jeg har vært mamma. Fantastisk 4 barnsmamma som alltid har et kompliment på lager. Loppelill er utrolig flink til å strikke og hekle, og hun selger også egne mønstre på Etsy!

1 kommentar:

Loppelill sa...

Det var da voldsomt! Tusen takk :)

Related Posts with Thumbnails