søndag 28. august 2011

LillePrinsessas 5 års dag

Litt på etterskudd skulle vi endelig få feiret 5 års dagen til verdens fineste snuppelure! Dette er frøknas første skikkelige bursdagsfeiring med 11 gjester og prinsessetema som seg hør og bør.

IMG_2622

Her i gården feirer vi alle fine ting med sushi, men i og med at jeg ikke var like overbevist om at alle gjestene likte dette, gikk frøkna med på å ha innbakt pizza. Men det måtte bli hjertepizza selvfølgelig.

IMG_2603

Kaka, som frøkna var ganske klar på at måtte være en prinsesseslott kake, gruet jeg meg skikkelig til å lage, men jommen gikk det ikke ganske så bra. Skal jeg bli konditor?

IMG_2613

I og med at jeg er stoffavhengig (hehe, blir aldri lei den spøken) så måtte vi jo lage godteposer av stoff. Frøkna har fått en bok om hvordan man lager prinsessefest og sammen klippet og ordnet vi fine poser i hello kitty stoff.

IMG_2607IMG_2608

Godteposene inneholdt Dorakjeks, viskelær, liten rosinboks og leppestift-kjærlighet.

Jeg hadde aldri i verden gjettet på at det skulle gå så smertefritt og slippe løs 11 jenter med magen full av kake med smørkrem. Men fine jentene koste seg masse og 10 minutter etter at alle var dratt så huset ut som før. Frøkna var veldig fornøyd det gikk rykter om kaken i barnehagen dagen etterpå.

Hurra for 5 åringen!!!!

3 kommentarer:

Maria sa...

For en flink mamma:) Det så og hørtes ut som en flott feiring:D Gratulerer til jenta di!

Gulltann og Pus sa...

For en utrolig flott kake!:-)

Kine sa...

Oi for en flott kake, og for noen søte innbakte pizzaer, de må jeg prøve meg på å lage engang altså:D

Related Posts with Thumbnails