lørdag 30. juni 2012

Fine damene!

I går hadde frøkna sin aller siste dag i barnehagen. Tenk at 4 år har gått så fort. Hun har hatt det helt fantastisk flott på avdelingen sin og både hun og jeg er glad lillebror skal fortsette der så vi forsatt kan ha kontakt med de fine folkene som jobber der.

IMG_3512

De tre damene som jobber fast på avdelingen er helt unikt flinke og fortjente en spesiel gave, syntes vi. Og når ord liksom ikke strekker til og man egentlig bare vil pakke inn verdens største klem, så har prinsessa funnet ut at det funker fint å lage en engel (denne gang er det vingeløse engler… for det er jo det disse damene faktisk er).

Frøkna hjalp til å klippe og sy englekropper og hun plukket ut stoffer som passet til hver av damene.

IMG_3509

Som dere ser er de ganske forskjellige og det er vel det som er oppskriften på en perfekt gjeng. De utfyller hverandre!

IMG_3511

Alle måtte få en liten pynt i håret synes jeg og damen i den lilla kjolen måtte få en hjerteknapp på kjolen i tillegg til roseknappen hun holder i hendene. Det er fordi denne damen er like glad i knapper som meg!

IMG_3512

De andre to holder hjerter i hendene. Litt symbolsk altså. Det ligger mye kjærlighet i de hendene (gjør det hos hun i lilla også altså, men den hjerteknappen jeg hadde passet ikke så godt i hendene hennes).

Tusen takk for de fine årene frøkna har fått i barnehagen!

Related Posts with Thumbnails