lørdag 9. juni 2012

Bursdagsgave til min høyteknologiske mor!

Moren min har aldri hatt behov for å kunne noe særlig om data, men for noen år tilbake begynte hun å interessere seg for å søke etter oppskrifter o.l. og nå er hun reneste google dronningen. Til jul fikk hun til og med en Ipad og den er ofte med i veska når hun skal bort. 

IMG_3506

Det kan være bilder av barnebarna hun vil vise frem, oppskrifter hun ønsker å diskutere med noen, eller så vil hun bare ha den der i tilfelle det er noe som må søkes opp. På turer til hytta blir ipaden ofte pakket inn i et skjerf så den skal ligge trygt og godt i veska. Men denne løsningen var hun ikke så fornøyd med. Derfor sydde jeg et etui til henne til bursdagen hennes.

IMG_3505IMG_3507

Etuiet er sydd i ullfilt og fóret med et nydelig bomullsstoff som jeg fant i en restekurv på panduro. Knappen er trukket i samme stoff som fóret og etuiet lukkes igjen med en strikktråd som jeg har tvunnet broderigarn rundt så det skulle matche ullfilten.

IMG_3504

På baksiden har jeg nålefiltet 8 hjerter som representerer de 8 barnebarna og jeg har brodert meg selv om brødrene mine som holder våre respektive “ballongbarn”, med rosa og turkise tråder alt ettersom det er jenter eller gutter vi har.

Nå har mamma med seg Ipaden overalt for å vise frem etuiet hun har fått. Søte mammaen min!

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Det var et kjempeflott etui! Kan godt forstå at din mor tar det med for å vise fram.

Related Posts with Thumbnails