fredag 25. november 2011

Slapp av…

Det har vært stille her. Jeg har manglet sylyst, så broderiet har vært det eneste jeg har befattet meg med. Jeg har lest juleblader for å komme i modus og det har absolutt hjulpet på. Kreativiteten kom snikende. Men så ble jeg slått ut av sykdom. Nå har jeg ligget rett ut i halvannen uke med ulumskheter i lungene. Endelig begynner energien å komme tilbake. Jeg hoster som en gammel, kald bil med startproblemer, men er ved godt mot!

IMG_2923

Jeg er ikke vant til å være syk og klarer nok ikke så godt å slappe av for å la kroppen hente seg inn. Men denne gangen hadde jeg ikke sjans til å gjøre noe fornuftig her jeg lå. Jeg prøvde å brodere, men ble helt utslitt etter et par sting.

IMG_2924

Men hjernen jobbet likevel på høygir. All inspirasjonen jeg hadde fått fra julebladlesingen spant rundt i hodet mitt mens jeg lå i feberrus og frustrasjonen rev i meg. Heldigvis blir man frisk med tiden og man kommer seg opp i sittende stilling og de siste dagene har broderiet vært på  plass i hendene. Pomponger lages til et julepyntprosjekt, jeg perler snøkrystaller og syr votter. Jeg er på bedringens vei både kreativt og fysisk!

IMG_2925

Men egentlig burde jeg ta lærdom av gaven jeg overrakte mamma denne uka. (Den ble påbegynt på denne tiden i fjor, men ble ikke ferdig før etter jul, bare så dere ikke tror jeg har laget denne i feberrusen min.) Av og til må man kanskje stoppe tankene og ideene fra å løpe løpsk så man kan rekke og kose seg litt med alle førjulssysler. Og blir man syk så blir man det.

Når jeg da liksom skal stresse ned og kose meg med førjula så lanserer jeg følgende gale idé: Jeg har mengder av ubloggede ting liggende. Tanken er at jeg skal prøve å blogge hver dag frem mot jul fra og med 1. desember. En slags kalender om du vil. Det blir litt juleting, litt pynt, litt gaveideer, litt ujulete ting, litt søm, litt klipp og lim, litt ditt og litt datt. Håper jeg kan være til glede og inspirasjon gjennom desember… og blir det ikke blogginnlegg hver dag så blir det ikke det. Det er ikke verdens undergang.


 Det blir jul uansett!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gleder meg til bloggkalender! Godt å høre at du er bedre :-) Birgitta

Prinsesse Mari sa...

Vi får se om jeg får det til da, Birgitta! ;)

I en Sving sa...

Jul blir det og jeg håper at formen blir bedre :)

Jeg har et blogglotteri på gang hos meg. Smett innom da vel, så kanskje julenissen kommer til akkurat deg?

Related Posts with Thumbnails