søndag 6. november 2011

Halloween-skryt av den flinke mannen min!

For andre året på rad har vi vært på en Halloween fest hos gode venner og  jøye meg så morsomt vi har hatt det. Vi synes nemlig at det er litt gøy å gjøre noe skikkelig ut av det når vi først skal kle oss ut. I fjor gikk vi som Marge og Homer Simpson.

halloween

I år ville mannen gjerne ha et viking inspirert kostyme. Han ble nemlig så inspirert av kostymet til en av skuespillerene  i Queen-We will rock you forestillingen vi var på i våres. Jeg kom med forslaget om at han skulle kle seg ut som Conan. Og i og med at en skolevenninne kalte oss Conan og kona, så var det i grunnen klart! Det var nettopp det vi skulle kle oss ut som.

Jeg var dessverre ikke helt i form i tiden før festen så jeg måtte lete frem noe fra skuffer og skap. Jeg ble nok mer kjerring en kone, med hårruller, forkle og strikketøy i veska (sokkene jeg begynte på da er halvveis ferdig).
Mannen derimot slo på stortromma:

IMG_2881red

Han jobbet med kostymet sitt i nesten tre uker, og som han koste seg.

IMG_2893

Rustningen er laget av mosegummi som er klippet ut og varmet opp i ovnen før det er blitt formet etter ben, armer, bryst og rygg.

IMG_2895IMG_2896

“Medaljene” er bilder han har funnet på nettet og printet ut i størrelser som passet. Gulldekoren er malt på, på leggskinn og armbeskyttere er det laget dekor med svart puffliner.

IMG_2894

Han har laget hull og satt i maljer før han har tredd i skinnsnor i sidene på rustningen og i armbeskyttelsene.

IMG_2896

Skjørtet er av skai. Dette er det eneste jeg fikk lov til å hjelpe han med. Jeg har sydd løpegang til festeanordning i tillegg til at jeg har sydd på kantbåndet nederst.

IMG_2897

Ryggplatene fikk et litt rustikt preg etter å ha vært gjennom ovnen og med pånaglede spenner så så det egentlig ganske ekte ut.

IMG_2898

Det eneste som er kjøpt til kostymet er beltet (han monterte på de greiene som henger fra beltet) og parykken. Sverdet har vi fått låne av en veldig grei nevø!

Jo, jeg har forresten fått lov til å bidra med noe mer. For hver ting mannen trengte dykket jeg nemlig inn i hobbyskapene mine. Du verden så mye skrot jeg har som endelig kom til nytte!

2 kommentarer:

Kirikiri sa...

Wow, det var et veldig bra kostyme! Skikkelig høy Conan-faktor. :) Jeg er imponert over dere begge, hans kreativitet og ditt arsenal av stæsj. ;)

Gulltann og Pus sa...

Jøss! Jeg er mektig imopnert!:-)

Related Posts with Thumbnails