mandag 8. august 2011

Klinkekul nr 4

Jeg kommer som oftest ut av Panduro med mye mer enn planlagt i posen. Det herlige stoffet med badende og lettkledde damer ble med meg hjem på forsommeren og ropte mot meg da jeg var i klippesiget en dag. Resultatet ble altså kjole nr 4 i rekken av klinkekule kjoler.

Kjolen ble liggende en stund før jeg fikk begynt på den. Men i det jeg startet ferien fikk jeg liksom litt ekstra sylyst og kjolen ble tatt frem og sydd i en fei, dekoren ble til etter innfallsmetoden og resultatet ble en ganske så artig sak av en kjole.

IMG_2479

På ryggen fikk denne damen plaske fritt. Jeg gikk bananas med dekorsømmer og sydde vilkårlig både rundt applikasjon og rundt på ryggen.

IMG_2477

Fra sømmen i livet sydde jeg dekorsømmer nedover et stykke på ryggen. Det synes veldig dårlig på bildet, men det er mulig å ane noen rosa skygger kanskje?

IMG_2468red
Crazy tær… beklager det altså.

På skjørtet ligger det en dame i bare undertøyet. Noe vovet spør du meg. På lommen sydde jeg på en kroklisse og nederst fikk jeg endelig bruke pongponger. Det har jeg lengtet etter! Er ikke det fantastisk søtt?? Jeg er forelsket i denne kjolen!

5 kommentarer:

Jannicke sa...

Utrolig søt kjole som sitter skikkelig fint på deg!

.:. Christine .:. sa...

Den var kjempefin! Veldig lurt å ha hele toppen i samme stoffet, det har jeg ikke tenkt på:) Takk for tips!

Gulltann og Pus sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Gulltann og Pus sa...

Veldig fin! Den satt som et skudd:-) God uke fra Gulltann & Pus

Asters sa...

Så leken og flott kjole! Du kledde den kjempefint, men så er jo klinekulekjolene fine også :)

Related Posts with Thumbnails