torsdag 22. juli 2010

En herlig fargerik vognpose

For en tid tilbake fikk jeg forespørsel fra min svigerkusine om jeg kunne tenke meg å lage vognpose til lille Amalie. Den kunne gjerne være lilla eller grønn med pynt i knallfarger. Jeg liker lilla og grønn og knallfarger så dette var en pose jeg virkelig koste meg med å sy.

IMG_0879

Jeg har for en gang skyld gått bananas med applikasjonene og det var utrolig gøy!

IMG_0886

Vognposen er sydd etter mitt eget mønster. Jeg er utrolig godt fornøyd med det mønsteret, og med dobbelt lag fleece er posen lun og god. Jeg synes heller ikke barnet blir for varm i posen.

IMG_0887

Det er ikke alltid lett å finne lang nok glidelås, og i og med at Amalie er 1,5 år så synes jeg at jeg måtte lage denne posen litt ekstra lang i tillegg så den varer en stund, men i og med at fotklaffen legges over så dekker den den biten av åpningen som ikke lukkes med glidelås.

IMG_0885

Store grønne knapper understreker det lekne uttrykket. Men siden disse ikke er helstøpt så er de kun til pynt. Fotklaffen lukkes med borrelås på baksiden.

IMG_0882

Blomstene er vrangsydd så kronbladene står litt opp. Isoli med bomull på baksiden i kronbladene, grønn ribb og rosa kjerne i velour. Tenkte at den lille frøkna sikkert syntes det var gøy med litt forskjellige strukturer på blomsten.

IMG_0881

Bokstavene er av isoli.

Mønster: mitt eget

Stoff: fleece, glidelås, velour og isoli (til applikasjon) fra s&s, knapper fra rainbow tekstil

3 kommentarer:

Åse sa...

Nydelig pose!
Inspirerte til å begynne å fundere på rotekoppens høstpose, dette! Takk for det!

Loppelill sa...

Så stilig den var!

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra

Related Posts with Thumbnails