lørdag 24. oktober 2009

30 års gave til en medmamma!!

A og jeg har gått på skole sammen i alle år, men det var først da vi var gravide på likt for litt over 3 år siden at vi ble ordentlig kjent. Vi fant ut at vi i grunnen var mer like enn vi trodde og det første året som mammaer så vi hverandre 2-3 ganger i uken! Nå har hverdagen innhentet oss og vi sees altfor sjelden. Derfor var det først nå hun fikk 30 års gaven sin, nesten 2 måneder etter bursdagen.

079

Det ble en enkel vrangsydd veske i lin med bomullsfôr og lomme på bak på utsiden. Bildet på vesken ble tatt i sommer da ungene ga hverandre en stor klem på trappa til skomaker Andersen i Dyreparken. På bildet står det “…vi er venner…” og jeg sydde i tillegg på en liten hjerteknapp. Laget noen jojo’er med en knapp i som pynt også.

081red

Etter reaksjonen og dømme så traff jeg rimelig godt med både fassong og stoffer på vesken. La meg si det sånn, jeg plukket ikke ut det første og beste stoffet jeg fant. :)

Mønster: mitt eget

Stoff: kraftig lin fra s&s og bomull fra Lappemakeriet

A, du er en suuuuper venn!! Vi er bare i begynnelsen av et vennskap sånn jeg ser det. Gleder meg til fortsettelsen! Glad i deg!!!

5 kommentarer:

Anniken sa...

Duuuuuu da! Nå fikk jeg noe i øyet igjen! Du er bare supergod og nå som jeg har fått se ordentlig på vesken ser jeg at den er virkelig sydd med kjærlighet! Alle detaljer er så nydelige, fra farger til knapper og hjertesømmer og alt. DU kjenner meg så godt og det vises på vesken. Jeg har finstudert den og du er jammen blitt en utrolig dyktig syerske frue!!! Jeg er så utrolig glad i deg også, og vet vi kommer til å være venner resten av livet <3 klem fra A

Prinsesse Mari sa...

Hvis du har klart å oppdage hjertesømmen DA har du studert sømmene nøye altså! Glad i deg, Annix! :)

Celie sa...

For en kjempeflott veske! Jeg har prøvd meg på en lignende.... VEL, den ble ikke "lignende" for å si det sånn.

Prinsesse Mari sa...

hehe, du altså, Celie!!! :D

sylysten sa...

Så fin veske;o) Det er fint med gode venner, og det er veldig fint å ha venner som setter så pris på en;o)
Klem
Linda;o)

Related Posts with Thumbnails