mandag 25. mai 2015

Frejkas putetrekk

Hvis du nettopp har funnet frem til denne bloggen via et nettsøk på Frejkas putetrekk og har noen spørsmål angående dette, så må du gjerne ta kontakt. Mailadresse står i kolonne til høyre. 

I høst fikk en nær venninne en nydelig liten frøken. Hun var så vakker og lik sin mor. Faktisk så lignet hun så mye at hun også måtte ha pute, slik moren hadde hatt for 30+ år siden.

Jeg har gjennom mine barselgrupper blitt kjent med noen “putemammaer” og skjønt at puter ikke akkurat er det du har lyst å ikle den nyfødt lille gullklumpen din. Putene er ofte litt upersonlig og lar seg sjelden kombinere med alle de flotte plaggene du har gledet deg til å bruke. I en barseltid hvor følelsene allerede ligger litt utenpå, gjør dette ofte at man får et mer anstrengt forhold til puten enn man trenger å ha. Derfor tilbød jeg meg å lage noen nye trekk til min venninne.

2014-12-30 16.18.24

Trekkene ble flittig brukt og jeg er blitt fortalt om komplimenter fra helsesøster og andre venninnen min og datteren møtte på sin vei.

For en tid tilbake ringte venninnen min faktisk bare for å takke for at jeg hadde tilbudt meg til å gjøre puta litt mer personlig. Det hadde visst bidratt til å gjøre ukene med pute til en hyggeligere opplevelse. Og det må jo være det beste komplimentet man kan få i en sånn situasjon.

Nå er lille frøken snuskepus ferdig med puta og allerede i full gang med å utforske verden i et tempo jeg ikke helt hadde ventet av en som har blitt tvunget til å ligge i ro i flere måneder.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails