onsdag 31. desember 2014

Årets julegaver!

I år bestemte jeg meg for å sy noen julegaver. Det er jo alltid lurt å bestemme seg for sånt når det er to uker igjen til jul. Og spesielt når man ikke har tid til å sy før det er en uke igjen… Nuvel, jeg kom i mål og både jeg og mottagerne ble fornøyd.

2014-12-21 00.28.57

En minion pute til vår nevø. Han ønsket seg minion kosedyr og penger. Det ble pute med penger i lomma på selebuksen.

2014-12-21 01.31.52

Pute og sminkepung (med masse neglelakk og lipgloss og lignende  til niese K.

2014-12-21 00.09.17

Forkle til niese N som er veldig glad i å bake muffins og som overrasket meg på bursdagen min i fjor med egenlaget kake. Ikke dårlig av en 12 år gammel frøken!

Nå går vi straks inn i ett nytt år og jeg håper jeg fortsatt får sydd en del i det nye året selv om jeg ser at tiden går litt fra meg i hverdagen.

Godt nytt år!

3 kommentarer:

Anna GL (Ekte heimelaga) sa...

Veldig flotte gaver. Den minion-puta var veldig forseggjort! :) Og det er jo typisk at man blir superkreativ når tiden er knapp. Sitter her og lurer på om jeg skal prøve å være kreativ og økonomisk til neste jul selv, for selv om jeg prøvde å tenke penger denne gangen, så ble det plutselig dyrt likevel... :/ Godt nyttår til deg også! Håper 2015 blir flott og kreativt for deg. :)

kaja sa...

Så fint forkle du har sydd! Jeg kunne tenkt meg å sy et slikt forkle i julegave til mamma. Er det lov å spørre om hvor du har fått tak i mønsteret?

Prinsesse Mari sa...

Hei Kaja! Så hyggelig at du likte forkleet. Jeg laget mønsteret selv. Tok utgangspunkt i et forkle jeg hadde for å vite hvor "smekken" skulle være.

Related Posts with Thumbnails