onsdag 9. oktober 2013

Bilderas

Det går litt for lenge mellom bloggingen nå. Jeg syr en god del, får litt bestillinger hist og pist og er godt i gang med årets vottekolleksjon. Håper å få ferdig en del til måneds skiftet, men ser jo at det er litt for lite timer i døgnet så jeg kan ikke love noe.

Men her får dere altså et aldri så lite bilderas med det som er blitt sydd i det siste.

Gaver til barselgruppa:
For ett år siden møtte jeg en gjeng med fantastiske damer og barna deres.  For å feire at alle disse søte barna er blitt ett år, og for å takke for et herlig år med de supre mammaene, laget jeg bukser til alle de små. Gutta fikk kule Converse bukser, mens jentene fikk bukser tilpasset hvert barn sin personlighet.

buksecollage
Jeg synes jeg har løst det fint med visittkort som også fungerer som merkelapp. Se bildet nederst i midten (klikk på bildet for større versjon).

Barselgaver til to nye prinsesser:
Slekta er utvidet og den lille prinsessa til fetteren min har fått en bukse som velkomstgave.

IMG_5178

Dette settet med bukse og lue har en liten prinsesse i vennekretsen fått.

IMG_5179

Våtserviett-etui:
”Mannen min insisterer på at vi skal ha en pakke med våtservietter liggende på kjøkkenbordet, men det er ikke så stilig. Kan du hjelpe meg?” –Klabert! Gjort i en fei, men jeg synes resultatet ble supert.

IMG_5177

Buksebestilling
Etter at ett års gavene til barselgruppa var levert ut kom det bestilling på flere bukser fra to av damene. Første levering ser dere her. Jeg fikk litt dekordilla og laget knelapper med fuglemotiv på en bukse og en Bambi på siden av den andre. Bildene ble tatt litt i full fart før jeg skulle overlevere dem.

IMG_5193

Blå kjoler
En venninne hadde noe lillemartinestoff og andre stoffbiter liggende og lurte på om jeg kunne lage noen blå kjoler til datteren hennes. Resultatet ble en singoalla og en forklekjole.

IMG_5194

 

IMG_5180IMG_5182
Justerbar lengde på skulderstroppene og hjemmelaget kantbånd i dekorstoffene rundt kanten.

Og helt til slutt noen bilder av kreasjoner i bruk:

Bilde0052red2013-09-25 11.22.10red

Symaskinen er en tidsmaskin

- den får tiden til å fly!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails