søndag 28. juli 2013

Lapposaurus rex

Helt siden jeg fikk førstemann for 7 år siden har jeg sett at de fleste babyer har en eller annen form for koseklut eller lignende som de finner trygghet i. Mine to første fant aldri roen med noe sånt. Førstemann sovnet ikke med mindre hun fikk lov til å tvinne fingrene inni håret mitt, nummer to måtte holde meg i hånden og aller helst holde med den ene hånden og klype meg mellom tommel og pekefinger med den andre hånden.

Siden minstemann kom i fjor har jeg prøvd å tilby både hår og hånd for å få han til å finne roen. Men han fant heller lappen i stumpen på et gammelt kosedyr! Og slik gikk det til at jeg en dag gikk løs på det gamle, brune velour putetrekket fra mamma og pappa og klippet en lapposaur. Selvfølgelig måtte jeg kløne det til og klippe to like deler så jeg måtte finne frem litt gul velour til baksiden av dinosauren.

IMG_5068IMG_5069

I grunnen ble den vel så fin i gul, men den brune velouren er så deilig og velbrukt og bringer tilbake minner fra barndommen.

IMG_5072IMG_5073

Kroklisse i kammen på hodet og som skumle pigger på halen. Tunga ble litt på snei og øyet ble sydd på etter at dinosauren ble fylt. Litt hjemmesnekret må den jo få lov til å se ut, synes jeg.

IMG_5071

Et utvalg lapper er klippet ut av klesplagg og jeg har også rotet rundt i boksen med pyntebånd for å finne noe som kan være deilig å kose på.

20130720_071800

Mini virker veldig fornøyd!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails