søndag 26. mai 2013

En nøytral bleiepose til far i permisjon

Nå begynner fedrene i barselgruppa å gå ut i permisjon. Og kona til en av dem bestilte i den anledning en bleiepose til han. Han har visstnok en vane med å kjøpe en ny pakke med bleier når han er på tur med jentene sine fordi han glemmer at også snart 3 åringen kan finne på å trenge en ny bleie ute blant folk. Det høres forøvrig veldig kjent ut… det hjelper ikke å la bleieposen ligge hjemme, bare så det er nevnt.

IMG_4794

Lappen er satt i sidesømmen for en gangs skyld så den ikke skal være prangende.

IMG_4793

Inni er det hvit stoff med stjerner på. Lomme i lokket som vanlig. Bleieposen har plass til 2-4 bleier og våtservietter. Alt du trenger for en liten tur ut av huset med barna.

2 kommentarer:

Anna GL (Ekte heimelaga) sa...

Så fin den var i enkel utførelse. Kan være greit at det ikke er så prangende for disse fedrene - så det faktisk blir brukt. Selv har jeg vært ute og sett etter en stellebag som kan fungere for både mor og far. Når han skal ha nesten halve permisjonen må det virkelig være orden i sakene. Men, det spørs om det kanskje må bli en kul bleiepose i stedet. :)

Forresten: hva bruker man den lommen til? Er det der du har våtserviettene?

Prinsesse Mari sa...

Det er heldigvis kommet flere nøytrale stellebager med årene, men selv sverger jeg til en vanlig veske med bleieposen i. Lommen bruker jeg til litt forskjellig. Ekstra undertøy til store barn, poser til skitne bleier, bind eller tamponger, ammeinnlegg... det har variert litt. ;-)

Related Posts with Thumbnails