fredag 15. februar 2013

Pass deg! Her kommer en skummel dinosaur.

Så var det karnevalstid igjen. Jeg har hatt minimalt med sylyst i det siste, så jeg håpet barna ville være noe av det de har vært før. Frøkna bestemte seg for å være sjørøverprinsesse igjen og mor pustet lettet ut.

IMG_4526red

Kostymet ble laget til sjørøverbursdagen de hadde i sommer. Det som kjennetegner en sjørøverprinsesse er skjørt med kappe og lang vest. Så da vet dere det!

Plutt ville ikke være Greven av Gral som han var på sjørøverbursdagen, ei heller smurf som han var på karnivalet ifjor… han ville være et brunt monster med rødt under føttene eller en sort dinosaur. Her økte pulsen til mor noe mer… Men vi gikk for sort dinosaur og jeg tok turen til H&M og kjøpte en sort hettejakke. Den ble utgangspunktet for kostymet.

IMG_4514

Jeg sydde på tenner og skumle øyne på hetta og et parti på ryggen med nervøs fløyel for å gi ryggen litt ekstra piff.

IMG_4518IMG_4519

Halen kan kneppes av og på, så kan jakken brukes på en helt vanlig mandag hvis man føler for å være litt ekstra tøff.

20130215_080305Her sitter dinosauren og lurer på byttet sitt…

20130215_080350redog lillebror må bare overgi seg til den skumle dinosauren!

Alt i alt så ble jeg veldig fornøyd med kostymet. Jeg la akkurat nok energi ned i det i forhold til hva det skulle brukes til. Halen, som ikke er permanent er ikke vrangsydd eller symetrisk, mens hettegenseren ble en ganske kul affære, med nøyaktige sømmer!
Og best av alt: SYLYSTEN ER TILBAKE!!!! Jeg klipper og syr kjoler så fort jeg har tid her… altså ikke så ofte som jeg skulle ønske, men oftere enn jeg trodde jeg skulle.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails