fredag 18. januar 2013

Julegavevotter

Endelig kan jeg vise frem de siste julegavene jeg ga bort i år. Pga sykdom ble ikke den siste gaven overlevert før i uken som var. Men etter responsen å dømme så er gavene godt tatt i mot.

IMG_4409

Disse vottene ble i utgangsunktet sydd som en del av votteprosjektet mitt, men da de var ferdig så ropte de til meg: “Eg ve te Bergen!!!!” Og da kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å sende de av gårde. Lilla votter (ja, de er faktisk lilla) med ugler på… er det noen som leser bloggen min jevnlig som kan gjette hvem som fikk de? Senest i går fikk jeg melding om hvor gode vottene er! Da var de med på skøytebanen.

De tre neste parene ble gitt til tre venninner som egentlig er mer enn venninner. De er mine søstre på et vis… og det er en skam at de ikke har fått votter før. Vottene er like forskjellige som jentene!

20121220_161533

Hvite votter med hjerter til hun som jeg har kjent i over 20 år. Vottene var med da hun ble med oss på skøytebanen for et par uker siden. De passet perfekt til den hvite strikkeluen hennes!

20121220_161556

Sorte votter med grå blomster hjerter til hun som jeg forhåpentligvis skal få trille enda flere turer med når kulda slipper litt. Vottene kom på besøk på nyttårsaften, og holder henne varm på hendene på kalde trilleturer.

20121220_161615

Lilla votter med lilla hjerter til hun som for mange år siden så de hvite strikkevottene mine og sa at sånne votter i lilla måtte det være gøy å ha til de strikte jobbantrekkene hennes. Det ble ikke lilla strikkevotter, men endelig har hun fått noen lilla votter i det minste. I går kom det mms av vottene på vift!

Jeg har et par votter selv fra i fjor, men i og med at de er i bruk hver eneste dag i alle situasjoner så begynner de å bli litt slitt. De har kastet snøball, trillet tur, strødd sand… Så jeg sydde noen nye til meg selv også. Og himmel så tøffe jeg syntes de ble. Men jeg har av en eller annen grunn sydd med litt lite sømmon så de er blitt litt store. En dag skal jeg få rettet på det.

IMG_4393
Guri, så stygt jeg hadde lagt den venstre votten da….

1 kommentar:

Kirsti sa...

Så nydelige votter! Veldig fint med hjerter på:) Heldige mottakere!

Related Posts with Thumbnails