tirsdag 7. august 2012

Posepysjer til mageboeren og en liten bukse i samme slangen

Jeg syntes slike posepysjer er så smarte, men jeg har bare en etter plutt, så nå sydde jeg to til til mageboeren.

Først en stripete pysj med grønne kanter. Stoffet har jeg kjøpt inn for leeeenge siden fra restekurven på stoff og stil, mener jeg, men det har bare ligget og ligget uten at jeg har funnet det perfekte bruksområdet. Ikke hadde jeg noe særlig med stoffer som matchet heller, men den grønne ribben ble tøff til.

IMG_3859

Når man er ferdig med et bleieskift sånn i 3 tiden på natten er det bare å stramme til trådene i bunnen av posen og vips så er barnet klart for sengen igjen.

IMG_3860

Astronaut pysjen er laget med astronautstoff foran og svart interlock i ryggen. Jeg hadde nemlig ikke nok stoff i lengden til å dekke ryggen. Men astronautpysj skulle jeg lage! Og da ble man jommen kvitt litt stoff også, for…

IMG_3867

den biten som ikke var stor nok til å bli baksiden av pysjen, ble nemlig en bukse i stedet! Og vips så er det bare så vidt jeg har nok til noen lommer i astronautstoff igjen.

IMG_3868

Stoffslanking + babytøy = nyttesøm jeg kan like!

6 kommentarer:

Line Kristine sa...

Hei!
Ble så inspirert av det BAKE MY DAY-broderiet ditt. Se i bloggen min på http://inekittine.blogspot.no/2012/08/ferdig-broderi.html

Anonym sa...

Blir dere straks fem i familien? Så koselig! :) Når skjer det? Spennende! Og disse posepysjene er sikkert kjempepraktiske. Men hva vet vel jeg som ikke har barn eller aning? :)

Tusen takk for tilbakemelding på bloggen. Tror nok kanarien begynner å finne seg selv nå. Litt småjusteringer og litt hjelp fra samboer, så blir det som det blir. :D Jeg liker å holde blogge min som en ren hobbyblogg, merker jeg, men samtidig så ønsker jeg også å få et bredere publikum, om du skjønner. Får du mange tilbakemeldinger her inne? Er folk flinke til å kommentere? :)

Jeg oppdaget forresten at du av en eller annen grunn ikke er i lenkesamlingen min på bloggen. Men det skal fikses pronto! :)

Ha en fin dag!

Prinsesse Mari sa...

Vi blir 5 i månedsskiftet! :)Hyggelig at du legger meg til i lenkesamlingen din!

Jeg har mye besøk, men hadde nok hatt flere kommentarer dersom jeg hadde vært flinkere til å kommentere selv... Der må jeg bli litt flinkere. Kanskje det skjer noe når jeg går hjemme de neste to årene?

Anonym sa...

Skal du være hjemmeværende i to år? Eget valg? Det er sikkert nok å henge fingrene i når man har små barn, så jeg krysser fingrene for at du får en sovebaby, slik at du rekker å sy masse! :)

Anonym sa...

Det var ikke meningen å være frekk med spørsmålene altså. Bare oppriktig nysgjerrig. :)

Prinsesse Mari sa...

Nei, det var ikke frekt! :) Jeg har valgt å være hjemme i to år, ja. Vi har gjort det med de to andre barna også og ser at det er en løsning vi liker og trives med i vår familie! :) Det gir rom for litt mer ro, mindre stress, og ikke minst bedre tid til minstemann og alt han skal gjennom av utviklingstrinn før han begynner i barnehagen.
Håper selvfølgelig jeg får litt mer sytid, det var da jeg var hjemme sist jeg for alvor ble bitt av sybasillen.

Related Posts with Thumbnails