fredag 10. desember 2010

Tid for marked

Da er snart markedshelgen her. Som tidligere nevnt står jeg i år igjen på julemarkedet på Bærums Verk.

Dette året har Helene og jeg slått oss sammen med to av mine kollegaer for å kunne tilby en bod som virkelig bugner av hjemmesydde og hjemmelagede produkter. Julen på Bærums Verk er som hentet rett ut fra Skomakergata og jeg håper å se mange av dere. Vi er på plass fra 10-16lørdag
og 12-18søndag.

Til tross for at jeg synes jeg har vært rimelig flink til å planlegge i år så er det altså igjen slik at jeg sitter altfor lenge oppe hver kveld for å komme i mål. Nå er heldigvis det meste ferdigsydd, merkelapper skal sys på i pausen på jobb i morgen, visittkort skal klippes og prislapper skal henges på alle produktene i morgen kveld og et sted innimellom der må jeg tre strikker i kjoler slik at alt er klart når vi åpner boden kl 10 på lørdag.

Nå er det rett før leggetid, men jeg har lovet å gi en sniktitt på hva markedet kan by på og det er best å holde det man lover. I tillegg til bildene som følger så har jeg med meg vesker, bleieposer, fleecekjoler (fjorårets modell) m.m. Så her er et bilderas av noe av det JEG kan by på:

IMG_1554
Sniktitt på kjolene som mangler strikk.

IMG_1552
Cowboy-/siklesmekker.

IMG_1551IMG_1550
Myke joggebukser med lommer (tingoppsamlere).

IMG_1549IMG_1547IMG_1546IMG_1545Langermede bomullsgensere. Den gulegenseren har lilla ribb i hals og ermer, men det kommer dårlig frem på bildet, dessverre.

IMG_1544IMG_1543
Hettegensere med fly og dinosaurer. Forskjellige dinosaurer på genserene.

IMG_1540
Votter i ullfilt med fleecefór.

IMG_1541
En liten bit av markedsvarene.

Hjertelig velkommen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jøje meg så mye fint du har laget! Karianne:)

Jannicke sa...

Så utrolig mye fint, Mari! Jeg likte spesielt godt vottene. De er kjempesøte. Håper du får solgt masse i helgen :)

Related Posts with Thumbnails