søndag 1. november 2009

Prinsessemari går på fest!

I år er det 10 år siden kullet mitt var russ. Det ble feiret med stor fest i går. Utrolig hyggelig å se alle igjen, føltes litt som å reise ti år tilbake i tid! Veldig gøy å høre at flere av mine medruss følger meg på bloggen. Tusen takk til dere! Jeg blir veldig glad for slike tilbakemeldinger.

Jeg måtte jo sy noe selv til festen, blir jo litt “yrkesskadet” av denne hobbyen. Etter litt frem og tilbake endte jeg opp med å klippe en kjole i isoli med utgangspunkt i den rosa isoli kjolen jeg har laget tidligere.

023red

Kjolen satt som den skulle og med et lilla hjerte på stilk så fikk den akkurat den lille pynten den trengte. Jeg kantet halsringningen med svart sateng skråbånd for å gjøre det litt mer fancy og ermer og skjørtekant ble lagt opp med tvillingnål. Det er første gang jeg har fått til både opplegget og skråbåndet skikkelig så jeg er ganske fornøyd med det!

Forskjellige perler, organza bånd og fleecehjerter ble til et halskjede. Barna mine, som helt objektivt sett (selvfølgelig) er de nydeligste i verden, var med på å smykke meg.

bloggbilder 010red

Alt i alt ble jeg veldig fornøyd med antrekket, det ble veldig MEG, og jeg storkoste meg i det på en helt fantastisk fest!!

Mønster: mitt eget

Stoff: isoli fra s&s, skråbånd, kroklisse og lilla applikasjonsstoff fra panduro, perler til smykket fra panduro og vannperlen

4 kommentarer:

Helene sa...

Nydelig!! Du er så utrolig flink, og jeg blir så imponert når å se hva du får til! Heia Prinsessemari!

Merete sa...

Du er bare helt fantastisk! Skikkelig skikkelig fin!!!!! Likte den bare supergodt, nydelig med den lilla blomsten :-)

HanneLT sa...

Fantastisk flott kjole og smykke! Du er flink :)

Loppelill sa...

Kjempeflott kjole og SMYKKE! Så stilig du er :)

Related Posts with Thumbnails