fredag 14. august 2009

To vesker og ren flaks!

Endelig fikk jeg satt meg ved symaskina og laget ferdig siste vesken til “tantene” i barnehagen. Siste “tanta” var, som tidligere nevnt, på ferie da jeg laget til de andre og så var det – vips – ferie for oss… ting tar tid! Nå husket jeg i hvert fall å ta bilde av vesken.

001

003

005

Stoff: cord i en deilig brunfarge, stripete tynt strech stoff (aner ikke hva slags type, men det var fiiiiint).

Mønster: Mitt eget

Jeg holdt på å glemme og sy fast merket mitt på den første vesken jeg laget så da ble det til at alle veskene måtte få merkelappen sydd fast i stikningen. Veskene er vrangsydde og helt enkle uten lomme.

Jeg har allerede fått tilbakemelding fra den ene “tanten” om at hennes veske er masse i bruk. Det varmer litt ekstra.

Veske nummer to er en veske til meg selv. Den ble klippet ut på en hyggelig aften hos Helene (slike kvelder må vi ha flere av, for det er mye hyggeligere å klippe når man er to). Dette er min “bare ut på en liten tur hvor jeg ikke trenger å ha med meg min 4 kilo tunge veske”-veske!

035red

Jeg er veldig glad i å bære vesker på tvers for da har jeg armene fri (kjekt når man skal bære på unger) og jeg ville gjerne ha en som kunne knytes på skulderen.

029

Knuten ble ikke helt som jeg hadde tenkt fordi jeg ville ha remmen så bred. (Jeg får kanskje smalne remmen mot slutten neste gang jeg lager en slik veske.) Men etter å ha brukt vesken litt så er jeg faktisk veldig fornøyd.

Dette er den første vesken jeg lager med lomme. Og jeg er VEEEELDIG fornøyd med lengden på vesken og plasseringen på lommen. Kommer akkurat ned i bunnen av vesken ved å strekke ned armen. Alt er lett tilgjengelig!

030

Jeg brakk tvillingnålen da jeg skulle sy stikninger på lommen, så det ble to rettsømmer i stedet, men det funket fint. Men jeg oppdaget at jeg antagelig har klippet ut stoffet oppned…. jaja, det er det ingen som legger merke til.

Stoff: tynn, strech denim fra tekstil huset (?) i Sandvika og tykk bomull fra Åhléns.

Mønster: ut fra mitt eget hode

Også flaksen da….

Dette er hva som var igjen av tråden etter at jeg var ferdig med stikningene på vesken min. Min far ville sagt det var kald beregning.

032

2 kommentarer:

-MtG- /ametanee sa...

Så kjempefine vesker!! Jeg likte stoffene skikkelig godt og den knuta var jo supersøt:)

Må nok komme meg en tur på IKEA og kjøpe bomullsstoffer jeg.Har bare en haug av stoffer med stretch. Det funker dårlig.

Loppelill sa...

Supre vesker! Så bra beregning på tråden da :)

Related Posts with Thumbnails