mandag 3. september 2012

Putebonanza!

Jeg har over lang tid hatt en del puteprosjekter i hodet. Begge barna har kosemadrasser på rommene sine. Dette er madrasser som brukes til lesing av bøker, kosestunder, soveplass for oss voksne ved sykdom hos barna m.m. Disse må ha en haug med puter skal det være ordentlige kosemadrasser. Frøkna har bodd på rommet sitt lengst og hun har derfor allerede fått en del puter der inne over tid. Noen av de har flyttet til en liten benk hun har på rommet sitt, som vist i dette innlegget fra julekalenderen min. Resten bor her:

IMG_4039

Tok bare bilder av putene mens de lå i hjørnet og ingen individuelle bilder. Den bakerste er laget i et bomullsstoff fra Panduro. Den inneholder en ekstra dyne. Puten til venstre er i det herlige eventyrstoffet til Stoff og stil. Langs kanten opp og nede har jeg laget bisebånd med rødrutete stoff. Puten til høyre er i et annet søtt stoff fra Stoff og stil med fugler på. Det var en stoffrest jeg hadde og puten ble vel til på 10 min. Puten helt i front er laget av min gamle collage genser (str 8 år eller noe). Forsiden viser Mikke og Minnie forfra, baksiden viser de bakfra. Klassisk 80-talls genser.

Plutt flyttet inn på rommet sitt nå i våres og putene hans er blitt til de siste ukene. 

IMG_4035

Den sorte sjørøverputa er fra et sengesett som jeg kjøpte brukt en gang i tiden. Puten med “trær” matcher gardinene hans og inneholder en ekstra dyne. Dinosaurputen har fått en kjempe applikasjon.

IMG_4037

Stoffet jeg har brukt i applikasjonen er det samme som jeg sydde sengetøy til han i i sin tid. På baksiden måtte jeg applikere noen andre dinosaurer for de ville plutt ha med. Man gjør da som kongen befaler!

IMG_4038

Den hvite sjørøverputen har jeg gått med i hodet lenge.

IMG_4036

Jeg har satt et grønt stoff bak det hvite stoffet, sydd oppå en ark med rivevlies som jeg hadde tegnet på også klippet jeg ut de grønne partiene i det hvite stoffet tilslutt. Plutt var veldig fornøyd med den nye puten sin.

Til minstemann så har jeg sydd pute til oppbevaring av dyner i den neste størrelsen han skal ha. Puten er i samme stoff som gardinene på rommet hans.

IMG_4029

I tillegg har jeg sydd nytt trekk til ammeputen (det må da telle som pute det også).

IMG_4030

Kom på at jeg ikke har vist frem putene jeg sydde til en russebuss i våres. De skulle ha 4 runde pølseputer i skai og det var faktisk lettere å sy enn jeg hadde forestilt meg.

IMG_3375

1 kommentar:

Rudolfine sa...

så masse flotte, smarte, tøffe, søte, herlige puter!

Related Posts with Thumbnails