søndag 25. mars 2012

Forrige helg sydde jeg

Og ikke bare litt!!!! Jeg sydde sånn skikkelig kjempe masse!!! Først sydde jeg fredagskveld. Så satte jeg meg opp ved maskinen lørdags morgen mens barna så på film og sydde noen timer før jeg handlet. Da jeg kom tilbake satte jeg meg for å sy igjen, mens barn og mann lekte rundt meg. Og etter noen timer med familiekos, middag og legging så var det jommen meg sying igjen! Søndagen startet likt og syingen ble i grunnen bare avbrudt av husvask og litt andre huslige sysler.

Til slutt satt jeg meg ned og tok en opptelling:

IMG_3335

10 bitte små babybukser,

IMG_3338

bukse og genser til plutt,

IMG_3341

6 siklesmekker,

IMG_3342

2 snurreskjørt,

IMG_3332red

og et sett med bukse og t-skjorte (her med en langermet genser under) til en plutt som har lært og tulle på bilder av sin søster.

Det skal sies at jeg har hatt en haug med ferdigklippede ting liggende ved maskinen i en evighet og dette var en måte å få det unna på. Veldig deilig å tømme skrivebordet rundt maskinene for stoffer og ferdigklipp. Nye prosjekter har fått plass og jeg satser på å sy en del fremover også.

1 kommentar:

Anna GL (ekte heimelaga) sa...

Åh, herlighet så effektiv og flink du har vært! Nesten så man må gratulere! :D Regner med det har vært kjempedeilig å få ferdig en haug av ferdigklipte prosjekter?

Selv er jeg veldig treig, så jeg pusler rundt og rydder og prøver å skape litt system på "rommet mitt", men det tar sin tid altså. Håper jeg skal få syånden over meg jeg også! :)

Ha en fin og kreativ søndag videre! :)

Related Posts with Thumbnails