fredag 31. juli 2009

Det er kuli med jul i juli!

Symaskinen fikk seg en velfortjent hvil idet vi dro på ferie. Siste krampetrekningen fra min side var 4 vesker på en kveld - som jeg glemte å avbilde – til “tantene” i barnehagen til frøkna. Jeg skal sy en til som går til siste “tanta” (hun var på ferie da vi dro, hun ble ikke glemt altså!) så jeg får huske å avbilde den.

Men man drar da ikke på ferie uten noe håndarbeid. Med på turen ble julekalenderen jeg broderer for venninne M. Den har fått litt lite oppmerksomhet pga min sydille og i tillegg er det jo forsatt litt tid igjen til den skal bli tatt i bruk. Men nå fikk den min fulle oppmerksomhet. Tror jeg har sittet 4 timer i snitt hver dag i 3 uker og brodert. Jeg har rett og slett hvert helt manisk og hatt vansker med å legge det fra meg. Tanken var at Nissen skulle bli ferdig i løpet av ferien, men nå er det jommen ikke lenge før hele saken er i boks. Bildet under er tatt for 11 dager siden. Burde lagt ut et bilde fra i dag, men det er for mørkt å ta et nå. Mye har skjedd på 11 dager for å si det sånn…

270

Jeg syntes det var litt skummelt med ansiktet til nissen. Det føltes så feil å gi han ansikt før kroppen var på plass. Det ble liksom litt morbid på et vis… Men tilslutt fikk han støvler på og da kunne jeg lage ansikt. Kommer bilder etterhvert.

273

3 kommentarer:

Merete sa...

gledermeggledermeggledermeg! :-D

Prinsesse Mari sa...

hihi

Loppelill sa...

Det blir bare kjempeflott!!

Related Posts with Thumbnails