søndag 26. april 2009

Overraskelse i posen


Denne bloggen er min hobbyblogg, dvs jeg blogger bare ting som har med mine hobbyer å gjøre. Men nå føler jeg at jeg må gjøre et unntak.

Jeg har nylig meldt meg inn i Hobbyboden og det er jommen meg det hyggeligste forumet jeg har vært på noensinne. Da jeg fortalte litt om meg selv i en presentasjonstråd nevnte jeg bl.a. at jeg strikket litt. Blant de MAAAAAANGE svarene jeg fikk, bet jeg meg spesielt merke i ett fra Kari A:
"Velkommen! Mon tro om du ikke kommer til å si "strikker mye" etter å ha vært her en stund. Det er ikke strikkepress her, men ufattelig mange flinke strikkere som inspirerer oss som egentlig ikke er storstrikkere"

Og som dere kanskje har sett så har det blitt mye strikking her i det siste. Jeg blir utrolig inspirert av alle de flotte tingene folk strikker og jeg skriver stadig ut oppskrifter som jeg har håp om å forstå.

Nuvel. Kommentaren til Kari A festet seg sånn at jeg følte hun måtte få vite at hun hadde fått rett og jeg la ut en hilsen til henne på Hobbyboden. Og så skjer det noe utrolig hyggelig: som en oppmuntring til mer strikking i Prinsesseheimen så sender hun meg to herlige nøster med angora garn fra sitt hjem i solen. TUSEN, TUSEN TAKK, KARI!!!! Det var utrolig søtt gjort av deg.

5 kommentarer:

Ugla sa...

Så utrolig hyggelig med en slik overraskelse. Ha en fortsatt fin søndag :-)

Hanne sa...

Veldig koselig!

mimouna sa...

Så kjekt med en slik overraskelse! Fint garn, kos deg med strikkingen. :o)

Kari Aspenes sa...

Flott farge til en fin liten lyseblå W :-)

Det å gi gjør meg glad, det å bli verdsatt for gaven gjør meg godt.

Klemmari

Loppelill sa...

Å så kosleig da :)

Related Posts with Thumbnails